Air Prishtina

14 Aug

Me Air Prishtina ju fluturoni në Kosovë dhe Maqedoni.

Air Prishtina, ofruesi kryesor për udhëtime të lira dhe kualitative për në Kosovë dhe Maqedoni tash e 30 vjet, shërben si urë lidhëse mes familjes dhe vendlindjes.
Air Prishtina : çmimet aktuale

Për Prishtinë nga

Veronë
nga EUR 59,00
Venezia
nga EUR 59,00
Milano/Bergamo
nga EUR 59,00
London/Stansted
nga EUR 89,00
Liege
nga EUR 69,00
Shtutgart
nga EUR 49,00
Mynhen
nga EUR 49,00
Friedrichshafen
nga CHF 100,00

një drejtimshe inkl. Taxat

Fluturime tjera
Air Prishtina aktuale

Direkt nga Bodensee për në Prishtinë
Nga data 2 korrik, ofrojmë fluturime të rregullta javore me XL-Airways nga aeroporti i Bodensee-Fridrichshafen direkt për në Prishtinë.
Informata shikoni ne News

Nga 11.07: Londër – Prishtinë – Londër
Tani, edhe atdhetarëve tanë nga Britania e Madhe iu ofrojmë fluturime direkte me çmime të volitshme për në atdhe.
Informata shikoni ne News

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

<span>%d</span> bloggers like this: