Tag Archives: Prishtina Reisen

Prishtina Reisen

14 Aug

Charter fluturime për shumë destinacione në Evropë

Jemi të specializuar në charter fluturime
Reiseburo Prishtina organizon fluturime direkte për shumë destinacione në Evropë, kryesisht në qytetet e Gjermanisë, Zvicrës. Austrisë dhe Italisë. Duke përzgjedhur kompani ajrore stabile dhe serioze ne kujdesemi që ju të shfrytëzoni në maksimum udhëtimin tuaj!
Tashmë Stambolli është më afër!

Fluturime direkte në destinacionin Stamboll – Prishtinë – Stamboll
Reisebüro Prishtina, në bashkëpunim me kompaninë prestigjioze turke AtlasJet kanë filluar fluturimet direkte në destinacionin Stamboll – Prishtinë – Stamboll, duke ju ofruar mundësinë që me çmime shumë të volitshme të fluturoni për nevojat tuaja private dhe biznesore. Së shpejti do të keni mundësinë që përmes paket ofertave, të përfitoni edhe më shumë!
Pushimet verore po afrohen – VERA 2011

Rezervoni më herët që të kaloni pushimet më lirë!
Tashmë ka kaluar një dekadë prej kur Reisebüro Prishtina filloi me organizimin e paket aranzhmaneve. Por, sot shumëqka ka ndryshiar dhe ju do të përballeni me ofertat tona të pafund, dhe çmimeve më të favorshme në treg. Rezervoni më herët për të përfituar zbritje!

Ground handling Prishtina Reisen

Ne mund të përshtasim produktet tona me nevojat specifike të secilit prej klientëve tanë, duke ofruar të gjitha, ose një përzierje të shërbimeve të mëposhtme:

• Shërbime për pasagjerë
• Check-in për pasagjerë
• Rezervim dhe shitje biletash
• Boarding
• Humbe gabazhi
• Trajtimin e parregullsisë (vendosje në hotel, kupona ushqimi)
• Shërbime të veçanta
• Ramp / Shërbime teknike
• Ngarkim bagazhi
• Pushback, tërheqje dhe ripozicionim të aeroplanit
• Pastrim të aeroplanit
• De-icing të aeroplanit
• Load control, komunikim, operim të fluturimeve, dërgesa
• Menaxhim të linjës ajrore
• Supervizim

Për cilindo nga këto shërbime, kontaktoni direkt në zyren qëndrore në Prishtinë: +381 (0)38 232 999.

Për kompani ajrore komperciale, fluturime qeveritare dhe ushtarake, ofrojmë shërbimin e Groung Handling në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”.

Stafi ynë profesional dhe i licensuar, do t’ju ofrojë asistencën e plotë në marrjen e lejeve, orareve, marrjes së karburantit, etj.

Reisebüro Prishtina është e angazhuar që vazhdimisht të ofrojë shërbimet profesionale në fushën e aviacionit (Ground handling), duke pasur një staf multifunisional dhe elan për punë.

Pushime verore dhe dimërore

Tashmë ka kaluar një dekadë prej kur Reisebüro Prishtina filloi me organizimin e paket aranzhmaneve. Por, sot shumëqka ka ndryshiar dhe ju do të përballeni me ofertat tona të pafund, dhe çmimeve më të favorshme në treg. Rezervoni më herët për të përfituar zbritje!

Për këtë verë, kemi përgatitur befasitë dhe ofertat më të mira për bregdetin turk dhe të Qipros Turke, bregdetin shqiptar, të Ulqinit dhe atë Bullgar.

Organizojmë charter fluturime direkte nga Prishtina për në:

Reiseburo Prishtina

Reiseburo Prishtina organizon: – Paket aranzhmane turistike verore dhe dimërore
– Turizëm vendor
– Turizëm malor dhe ekologjik
– Turizëm shëndetësor dhe të tretmaneve të bukurisë
– Shopping tura
– Shëtitje fakultative për grupe
– Kryqëzime detare me jahta luksoze në Adriatik, Egje dhe Mesdhe
– Absolventiada
– Weekend udhëtime për korporata
– Vizita dhe udhëtime me kërkesë speciale

Fluturimet Charter

Tek ne mund të bëni rezervimin e biletave nga Prishtina, Shkupi dhe Tirana për të gjitha destinacionet botërore, me të gjitha kompanitë ajrore. Stafi ynë është i trajnuar në kryerjen e të shërbimeve që kanë të bëjnë me rezervimin e biletave ajrore, hoteleve, rent-a-car si dhe rezervimin e pushimeve tuaja verore dhe dimërore në tërë botën

Organizojmë charter fluturime direkte nga Prishtina për në:
ZÜRICH
GENEVA
STUTTGART
DÜSSELDORF
STUTTGART
MÜNICH
VIENNA
VERONA
ISTANBUL

Ju ofrojmë më të mirën!

Përmes ofertave speciale, ju mundësojmë që të udhëtoni më shpesh, dhe të merrni çmimet më të mira të mundshme.

Shfrytëzoni ofertat speciale për udhëtimin tuaj të planifikuar apo të rastësishëm. Nuk do të zhgënjeheni!
Prishtine – Stamboll

Prishtine – Vijene
Ofertat speciale – fluturime

Ëhtë koha që të vizitoni Qipron Veriore, ku bukuria shkëmbore, plazhet e bukura dhe jeta e pasur e natës, ju mbush me energji dhe vullnet për të vazhduar edhe më shumë.
Rezervoni që tani që të merni çmimet më të mira.

Reiseburo Prishtina

OFERTA SPECIALE PËR KËTË SEZON:

Paketa biznesi

Për ju, biznesi është shumë i rëndësishëm, dhe mundoheni që t’i kushtoni shumë rëndësi. Kjo ju kufizon kohën që të merreni me obligimet tjera.
Duke e respektuar kohën tuaj të çmuar, ne ju ofrojmë asistencën e plotë për udhëttimin tuaj biznesor.

Gjithmonë për ju, dedikojmë kohën dhe energjinë.

Me qëllim që të jemi gjithmonë sa më azhurë dhe t’ju ofrojmë shërbimin më të mirë, ne kemi lënë një linjë të veçantë, ku ju do të kontaktoni për nevojat tuaja, pa patur nevojë të prisni.

Prandaj, zgjedhni Reisebüro Prishtinën si oartnerin tuaj për udhëtime dhe do të bindeni për kualitetin e shërbimeve dhe privilegjet që do t’i përjetoni.

Reisebüro Prishtina për bizneset

Për bizneset e vogla, të mesme dhe korporatat ofrojmë paketa të ndryshme të udhëtimeve biznesore, për shume destinacione. Varësisht nga volumi i udhëtimeve, ne ju ofrojmë kartelat e anëtarësimit, nëpërmes të të cilave ju përfitoni çmime dhe shërbime speciale.

Na vizitoni apo kontaktoni përmes telefonit, për të kuptuar më shumë për kartelën e anëtarësimit të Reisebüro Prishtina